Gratis levering i Danmark ved ordre over 250DKK
Telefon: +45 42 70 02 24

Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vores Univers

Skønhed med mening

Another View er et poetisk og kreativt univers, der omfavner feminin energi inden for luksusprodukter og pleje.

Skønhed øger livskvaliteten i hverdagen hvorfor vi ønsker, at alle skal have mulighed for at klæde sig i skønhed og gode vibrabtioner.

Vi har en vision om at innovere og forbedre modebranchen i en bæredygtig retning hvor beklædning løfter dit humør og samtidigt bidrager til en bedre verden. Det kræver, at dit tøj oprettes med omhu og respekt.

 
 

Bæredygtige principper

Vi arbejder ud fra at gøre mindst mulig skade på vores miljø. Derfor arbejder vi ud fra vores 3 bæredygtige principper: Clean, Fair, recycle.

Clean - Vi bruger ingen giftige kemikalier i vores produktion - Derfor prøver vi at finde så mange eco-tex certificerede stoffer som muligt.

Fair - Hele vores sortiment er designet i vores studioer i København og produceret under gode arbejdsforhold. Vi samarbejder tæt med vores producenter og besøger vores partnere flere gange om året for at sikre, at vores leverandøre lever op til vores værdier.

Recycle - Vi bruger så vidt muligt genanvendelige materialer - vi tænker genanvendelighed i alle processer. Vores silke er rester fra producenter i Europa, og vores garn er ofte genanvendt.

 

Another View Butik

 

Vi har i Another View skabt et bæredygtigt univers hvor vores værdier afspejles i vores påklædning og udstråling.

Vi ønsker at genvinde respekten for design og kvalitet - og inspirere til glæde og udstråling.

Derfor indeholder Another View butikken mange små danske og europæiske designere, hvor vi kender den unikke historie om hvert eneste produkt.

Vi ønsker ikke, at du skal købe et andet produkt til skabet - Vi vil have, at du køber en værdi og en historie. Et produkt, der har været i hænderne på små danske startups og skabt af passionerede iværksættere.

Vi vil meget gerne gøre det let for dig at vælge produkter, hvor glæde og pleje er en del af produktets DNA.

På vores webshop finder du vores eget brand såvel som andre mærker, der også har en passion for at gøre en positiv forskel.

Lad os handle med god samvittighed.

 

 
 


Vi er ikke perfekte endnu

Vi arbejder hver dag for at tage handlinger og blive meget mere bæredygtige på alle områder af vores forretning. Det gør vi ved at samle viden og inspiration i udviklingen af bæredygtige materialer.

I stedet for at afvise partnere på grund af deres manglende ansvarlige produktion, har vi gjort det til vores mission at informere og inspirere mærker til at blive mere bæredygtige ved at bruge genbrugsmaterialer og bionedbrygelig emballage. Alle vores partnere skal leve op til et af FN's 17 mål primært nummer 12 “ansvarligt forbrug og produktion. Vi er overbevist om at vi som forretninger må støtte og hjælpe hinanden til at blive mere bæredygtige. Det tror vi på er et succes-kriterie for en effektiv fremgang i bæredygtige handel.

Os der vækster Another View

Another View blev grundlagt af Dorthe Brøgger og Mette Groth i 2014 -

Dorthe og Mette startede virksomheden med en vision om at skabe et bæredygtigt modemærke og tilbyde smukt  kvindertøj i høj kvalitet, baseret på principperne Clean - Fair - Recycle.

Missionen var tydeligt at bringe lykke, respekt og ren samvittighed ind i vores garderobeskabe.

Maria Vang, en ny bæredygtig spir, kom ind i Another View i 2018.

Med masser af positiv energi og entusiasme arbejder de 3 iværksættere nu på nye og endnu mere bæredygtige strategier

 

 
Faldende orden
pr. side
Page
Vis som Gitter Liste
VICKY BH SORT
400,00 kr
Faldende orden
pr. side
Page
Vis som Gitter Liste