Gratis levering i Danmark ved ordre over 250DKK
Telefon: +45 42 70 02 24

Mirins Body Olie Beroligende

215,00 kr

Vores kropsolie er en fugtgivende og nærende blanding af Argan, Jojoba og abrikosolie. Arganolie er især rig på fedtsyrer og antibakterielle virkemidler. Body Olien er udelukkende fremstillet med abrikoskernerolie, Jojobaolie, Argan Olie og de essentielle olier: Lavendel og Bergamot.

Om den beroligende blanding Kombinationen af sød aromatisk lavendel og essensen af den opløftende Bergamot-frugt beroliger og fordæmper stress. Tag en dyb indånding, og lad blandingen af Bergamot og Lavendel berolige dig indefra, mens du gendanner din naturlige balance. Lavendel blev valgt for sine dyrebare egenskaber og smukke duft. Det er kendt for sin egenskab til at forbedre søvn og lindre hovedpine. Kombineret med Bergamot, der fungerer som et naturligt antidepressivt middel, er denne beroligende blanding en perfekt balance mellem terapeutiske planteegenskaber til at slappe af og afstresse naturligt.

Ingredienser abrikoskernerolie (Prunus armeniaca), Jojobaolie (Simmondsia chinensis), Arganolie (Argania spinosa); Essentielle olier: Lavendel (Lavandula angustifolia), Bergamot (Citrus aurantium).

Størrelse 100 ml

 

På lager
SKU
Mirins Body Oil Calming